Şeyh Edebali Üniversitesi Anaokulu
PELİTÖZÜ MAH. FATİH SULTAN MEHMET BULVARI BUL. BILECIK ŞEYH EDEBALI ÜNIVERSITESI ANAOKULU BLOK NO 27/3 MERKEZ / BİLECİK

VİZYON

 OKULUN VİZYONU: Atatürk ilke ve inkılâplarını benimsemiş; temel demokratik değerlerle donanmış; bireysel farklılıkları ne olursa olsun; araştırma, sorgulama, eleştirel düşünme, problem çözme ve karar verme becerileri gelişmiş yaratıcılığı destekleyen eğitim anlayışı ve aile katılımına olan desteğinin önemine inanan, ; yaşam boyu öğrenen ve insan haklarına saygılı, sanatsal ve kültürel etkinliklere önem veren nesiller yetiştiren bir kurum olmaktır.

MİSYON

 OKULUN MİSYONU: Milli Eğitim Temel Kanununa ve Türk Milli Eğitiminin genel amaç ve ilkelerine uygun olarak; Atatürk ilke ve İnkilaplarını özümsemiş, çağdaş, kendisiyle ve yaşadığı toplumla barışık, yaratıcılığı gelişmiş, ilgi alanları ortaya çıkarılarak desteklenmiş, araştırmacı ve sorgulayıcı, değişen teknolojiyi olumlu kullanabilen, teknolojiyi kullanarak aktif öğrenmeyi gerçekleştirebilen, paylaşımcı, kendi kendini ifade edebilen sağlam kişilikli bireyler yetiştirmek.

İkili Öğretim

Doğal Gaz